Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace at Rajamangala University of Technology Thanyaburi
Search
Search:
All of DSpace
คณะเทคโนโลยีคหกรรมศาสตร์ (Faculty of Home Economics Technology)
คู่มือการปฏิบัติงาน (Work Manual - HET)
ดุษฎีนิพนธ์ (Dissertation - HET)
บทความ (Article - HET)
ประชุมวิชาการ (Proceedings - HET)
ระบบไอทีสิส (i-Thesis)
วิจัย (Research - HET)
วิทยานิพนธ์ (Thesis - HET)
เอกสารเชิงวิเคราะห์งาน (Job Analysis - HET)
เอกสารเชิงวิเคราะห์เอกสาร (Documentary Analysis - HET)
โครงงาน (Project - HET)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2562
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมปังปราศจากกลูเตนจากแป้งเมล็ดบัวและแป้งข้าวไรซ์เบอร์รี่
วัลยา บุญหนุน
2565
การปรับปรุงคุณค่าทางโภชนาการเต้าหู้ไข่ข้าวไรซ์เบอร์รี่เสริมเส้นผักโดยใช้เทคนิคโมเลกุลเพื่อผู้สูงอายุ
ทัศน์พล ปานิเสน
Discover
Author
1
ทัศน์พล ปานิเสน
1
วัลยา บุญหนุน
Subject
1
bread
1
gluten-free
1
lotus seed flour
1
Molecular food
1
products development
1
Riceberry rice
1
การพัฒนาผลิตภัณฑ์
1
ขนมปัง
1
คุณค่าทางโภชนาการ
1
ปราศจากกลูเตนม
.
next >
Date issued
1
2562
1
2565